womanizer Geen verder een mysterie

De Womanizer voor optimaal genot

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Er is dan wat verrassends voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Deze creatie wordt geleverd met een garantie tot orgasme, zekerheidje aldus de bedenkers er van!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Als je niet in de gebeurtenis raakt teneinde jouw bestelling in ontvangst te nemen op een voorgestelde bezorgdatum, gebruik jouw een niet-thuiscode om een andere bezorgdatum in te uitstippelen via PostNL.

Teneinde de Womanizer 2Go met te zetten dien je precies indien voor de overige Womanizers dit geschikte knopje twee seconden ingedrukt houden.

Voor een Pro40 mag jouw precies zodra voor een Pro schakelen tussen een verschillende standjes. Het kan zijn vanzelfsprekend extra aangenaam, omdat zo mag jouw jezelf ons poos plagen. Een Pro40 bezit precies zodra een Pro een paar zachtere standen erheen gekregen. Het op verzoek daar een allereerste stand over een W100 wegens enkele dames weet te heftig was. Een Pro40 vormt verder niet zo klank vervolgens een W100 precies wanneer een Pro! Totaal ander kan zijn het de pro40 waterdicht is. Je kan de womanizer nu dus ook onder de douche ofwel in bad gebruiken. Hoezo kan zijn een Pro40 voordeliger vervolgens een overige womanizers?

Bij OTTO kun jouw op elk ogenblik een actuele bezorgstatus betreffende jouw bestelling bekijken. Meer informatie aan de bezorgstatus vind je via Levertijd en bezorgstatus.

Ik wil eigenlijk nóg wel een paar keer maar ik heb een banket afspraakje betreffende ons kameraadje. Je ben ons weinig laat daar je enigszins dit idee met tijd kwijt was, flabbergasted via hetgeen je zojuist meemaken heb. Je besluit om de bus te pakken en ga achterin zitten. Ik heb oogcontact met een woest uitziend lekker ding a la Chippendale. Type ruwe bolster, blanke pit met een ‘just out of bed’ look. Ik ervaar een vlinders in mijn onderbuik hevig fladderen en m’n hand zoekt tot een Womanizer Pro welke in mijn tasje zit. Hebbes. Buiten blikken of blozen zet ik mijn nieuwe BFF aan. Ik spreid m’n dijen een weinig en klem hoofdhaar tussen mijn rokje tussen mijn dijen. Op idee duw je de behandelknop tegen mijn clitoris terwijl mijn ogen de blik van Mr. Chippendale zoeken. Mijn zak bedekt mijn schoot. Je lik subtiel langs mijn bovenlip, bijt op mijn onderlip en hou bestaan blik vast. In 15 seconden ervaar ik weer een orgasme dikker worden. Nú beseft je hetgeen ik kan verwachten en ik zet me schrap.

Dit is inmiddels algemeen bekend dat ik ons omvangrijk aanhanger ben betreffende de Womanizer Sexspeeltjes. Dus ik maakte ons heel blij sprongetje toentertijd je een andere Womanizer 2Go mocht testen vanwege deze review.

- Betreffende een Womanizer W500 heb je verschillende (8!) zuigkrachten. In plaats met alleen maar hogere zuigkrachten, bijvoorbeeld bij de W100, kun jouw voor de Womanizer Pro tevens kiezen een lagere zuigkracht

Mits jouw verhalen met verschillende bezorgtarieven bestelt, betaal jouw alléén een bezorgkosten uit een hoogste tariefgroep.

Een Womanizer klinkt best luid wanneer jouw ‘m zo in een lucht aan zet. Maar tijdens het gebruik op je clitoris hoor jouw hem amper. Je raad met een womanizer pas met te zetten als het kapje goed de clitoris omsluit.

Wil jouw een artikel ruilen? Bel vervolgens naar de klantenservice via 0900-1901. We wensen dat jouw het andere artikel zo snel geoorloofd ontvangt en je betaalt nauwelijks extra bezorg- en retourkosten. 

Dit kan zijn een nieuw soort orgasme met ongekende hoogte. Je moest er serieus tijdje over bijkomen. Maar heel tijdje hoor; toentertijd wilde ik nog ons ronde. Ook ditmaal spatte je binnen 2 minuten uit elkander. Ongelooflijk, je had de Womanizer pas precies en je ben nu alang verslaafd. Liefdevol stop je hoofdhaar in haar etuitje en beloof haar het ze morgen wederom mag komen buitenspelen.

Bij achteraf betalen kunt u aanvankelijk uw bestelling ontvangen en vervolgens de factuur betalen. Ingeval u dan ook kiest vanwege achteraf betalen zal u dan ook akkoord betreffende een daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de via u dan ook ingevulde informatie conform een bepalingen over een handige condities doorgezonden tot Focum Commerce B.V. Zo akkoord kan u dan ook achteraf betalen en ontvangt u dan ook met het een bestelling en ons factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Vul de waarde over jouw bestelling in en onze rekenhulp informeert jouw hier is zijn reactie gelijk over het summier te betalen termijnbedrag en een bijbehorende looptijd. Het kan zijn op ieder ogenblik mogelijk ons hoger termijnbedrag naar het aan te maken. 

Wij toetsten dus bij de aanvraag over een krediet altijd jouw kredietwaardigheid. Bij een saldo van € 250,- is het geoorloofd het we je enige vragen stellen aan jouw inkomen en vaste lasten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *